Click here if you are having trouble viewing this message.
 
Hej!
Här kommer årets första nyhetsbrev från CEJN Norden. Alla är nu tillbaka på kontoret glada och utvilade. Här kan ni läsa om våra slangvindor, bland annat våra nya öppna specialvindor för svets, fett, adblue mm, och Automessen i Norge i februari. Vi hälsar en ny medarbetare välkommen och ser fram emot ett härligt 2018 tillsamans med er.


CEJN Norden
 
Öppna Safety Reels.
Nu även till medier som svets, olja, fett och även rostfria slangvindor
När det gäller CEJNS öppna vindor har säkerheten varit högsta prioritet och du märker det i funktioner som den bromsade slangreturen med slangguide som rullar in slangen i en säker och långsam takt. Chassit har rundade kanter för att minska slitaget på slangen
Du får en utmärkt prestanda med en svivel med högt flöde och ett större chassi utvecklat för grövre och längre slangar. För att säkerställa lång livslängd har slangrullen en pulverlackerad finish för att klara slitage och tuffa förhållanden. Ett annat exempel är en unik axel med dubbla stödsystem för maximal stabilitet.
läs mer
 
CEJN Safety Reels
Det nya CEJN-slangrullesortimentet kan anpassas för användning till luft, vatten och el. Detta är våra säkerhetsrullar, alla utformade med CEJNs kärnvärden: säkerhet, miljövänlighet, prestanda, kvalitet och innovation.Läs mer..